Hosted

Dside telecom hosted telefonieMet hosted telefonie maak u gebruik van de moderne cloud telefonie mogelijkheden. U heeft geen dure telefooncentrale met zijn beperking meer nodig en betaald u alleen voor de de toestellen en telefoonnummers die u nodig heeft. U kunt eenvoudig het aantal toestellen en telefoonnummers aan behoefte aanpassen.

Met Hosted telefonie van Dside telecom maakt u gebruik van een externe telefooncentrale. Uw toestellen communiceren via het internet met deze telefooncentrale (cloud telefonie). Dit heeft als voordeel dat het mogelijk is om naar behoefte telefoontoestellen te koppelen, dit maakt uw telefonie omgeving flexibel en houdt u controle over de kosten.

Geen tekort of overcapaciteit met hosted telefonie

De flexibiliteit van Hosted telefonie is het grootste voordeel. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de capaciteit van uw telefooncentrale. Inkrimpen of uitbreiden van het aantal telefoons is kan eenvoudig aangepast worden, hierdoor betaald u niet voor overcapaciteit of moet u overwacht investeren om de capaciteit te vergroten. Met hosted telefonie van Dside telecom betaald u per toestel.

Vast mobiel Integratie

Met hosted telefonie combineert u eenvoudig uw vaste telefonie en uw mobiele telefonie, vast mobiel integratie. Onder een nummer zowel vast als mobiel bereikbaar, u smartphone wordt onderdeel van uw huidige telefonie omgeving en kan gebruik maken van functionaliteit als doorschakelen en conferentiegesprekken.
lees meer over vast mobiel integratie

 

De voordelen van hosted telefonie een rij:

  • Geen telefooncentrale
  • Goedkopere tarieven
  • Behoud van het eigen vaste nummer
  • Betaal naar behoefte.
  • Eenvoudig beheer
  • Vast mobiel integratie