VoIP

Dside telecom Voip telefonieMaak uw bereikbaarheid flexibel met VoIP telefonie van D-Side Telecom en bespaar op uw telefonie kosten. Telefonie door middel van VoIP (Voice over IP) is de nieuwe manier van vast bellen, hierbij wordt een IP gebaseerd datanetwerk of het internet gebruikt om uw telefoongesprekken te voeren.

Met zakelijke VoIP telefonie (Voice over IP) heeft u de mogelijkheid uw bedrijfsnetwerk te integreren met uw telefonie-infrastructuur. Op deze manier krijt u meer controle over uw telefonie gesprek en over uw telefonie gedrag.

Locatie onafhankelijk met VoIP

Bij analoge telefonie is een telefoonnummer gekoppeld aan een locatie. Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account of IP-adres.De locatie van de VoIP-account is daarbij flexibel en kan functioneren op iedere locatie met internet toegang. Ook de interne bedrijfs-telefoonnummers kunnen gekoppeld worden aan een account of IP-adres, hierdoor kan een medewerker thuis met zijn interne telefoonnummer bereikbaar worden. Op deze manier wordt er eenvoudig een thuiswerkplek gecreëerd voor bijvoorbeeld telewerkers.

De wereld als uw bedrijfslocatie

Heeft uw bedrijf meerder vestigingen, dan kunt u met VoIP telefonie deze verschillende vestigingen doormiddel van de internet verbinding koppelen. Hierdoor wordt een telefoontje van de ene vestiging naar de andere een intern telefoongesprek. Dit levert vaak een kostenvoordeel op en is zeer interessant voor internationale gesprekken.

Meer mogelijk met VoIP

Met VoIP telefonie heeft u de mogelijkheid extra diensten toe te voegen. Een belangrijke optie is CTI intergratie waarmee bellen vanuit een database op de PC of server mogelijk wordt (Click and dial) of koppel hiermee de VoIP centrale aan uw CRM systeem.

 

De voordelen van VoIP telefonie op een rij:

  • Goedkopere tarieven
  • Behoud van het eigen vaste nummer
  • Locatie onafhankelijk
  • Real-time inzicht in uw telefonie gedrag
  • CTI intergratie
  • Vloeiend over stappen behoud van extra diensten zoals voicemail en doorschakelen.